Lidiko d.o.o.  prvi je registrirani  proizvođač elektrokoloidnog srebra u Hrvatskoj.

Naši proizvodi -  ionsko srebro ULTRA, NORMAL, silverSMART i silverPET – posljedica su više desetljeća učenja, istraživanja, znanja i rada osoba koje se jednako toliko dugo educiraju iz oblasti nekonvencionalnih i konvencionalnih  pristupa.  Između ostalog  imali smo kroz sve te godine privilegiju učiti, pratiti istraživanja i surađivati s nekima od cijenjenih stručnjaka NHRC-a i NMRC-a još dok je struka bila podijeljena oko činjenice da li je kvalitetnije ionsko ili koloidno srebro i što je to zapravo što daje djelotvornost nekoj otopini? Danas je dokazano da su to ioni srebra.

Nekoliko je paramatera potrebno da bi se dobila otopina srebra zaista vrhunske kvalitete koja zadovoljava visoke kriterije djelotvornosti i sigurnosti za upotrebu takvog proizvoda. To su:

  • kvaliteta vode
  • kvaliteta srebra
  • veličina čestica srebra
  • količina čestica srebra
  • ne postojanje bilo kakvih stabilizatora ili dr. dodataka
  • profesionalni  uređaj

Znajući sve te činjenice već desetljećima, naša jedina opcija je bila: samo najkvalitetniji sastojci  i nabolji uređaj dolaze u obzir. Jednim od najrasprostranjenihih medija, internetom  smo godinama ovu tematiku približavali  ljudima koji nisu znali za postojanje preparata kolokvijalnog naziva:  koloidno srebro. Naposljetku nismo napravili vlastitu stranicu od tih često koprianih tekstova, a bez navođenja izvora diljem interneta.

Kao korisnici  uživali smo beneficije koje donosi upotreba ionskog  srebra  godinama, prije nego što smo postali svjesni kolika je potreba za takvim proizvodom ljudima koji nas okružuju.  Danas s ponosom možemo reći da smo vodeći hrvatski proizvođač ove nevjerojatno učinkovite otopine. Nakon svih ovih godina prisustva na tržištu, brojnih zadovoljnih korisnika, zaista zapanjujućih rezultata, drago nam je da smo oduvijek prednost davali kvaliteti, a ne kvantiteti.

NOVOSTI

Error: No articles to display

LIDIKO INFO

Lidiko d.o.o.

Ivlje 34/1
10 000 Zagreb

Mobitel: +385 98 9202 131
Mobitel: +385 91 211 9202
E-mail: feniks.hr{@}gmail.com

INFO

IBAN 7323400091100058455
OIB 01830564530

LIDIKO NEWSLETTER

Prijavite se za Lidiko Newsletter