Disclaimer – odricanje od odgovornosti

Sadržaj ovih stranica je informativnog karaktera, nastao na bazi stranih izvora – pretežito znanstvene literature i institucija, te osobnog iskustva.
Informacije nastojimo iznositi objektivno i prema našim saznanjima istinito.
Svi pisani materijali objavljeni na ovim stranicam vlasništvo su Lidiko d.o.o. i autorski su radovi  nastali kao posljedica dugogodišnjeg osobnog istraživanja, učenja, znanja i rada.
Svi dijelovi teksta u kojima se spominju drugi autori i institiucije potvrda su našim spoznajama.
Naš proizvod nastao je nakon više od 30 godina istraživanja i educiranja iz oblasti alternativnih pristupa liječenju, kao i odabir metoda, uređaja i sastojaka.
Ove stranice vam nude nekonvencionalnu metodu, ali se ni na koji način ne smije smatrati da predstavljaju medicinski savjet.
Prema zakonima Republike Hrvatske samo licencirani doktor medicine može pružiti medicinski savjet.
Konzultirajte svog lječnika za svoj zdravstveni problem.


Lidiko d.o.o. izričito se odriče odgovornosti za bilo kakvu štetu koja može nastati čitaocu kao rezultat korištenja informacija na ovim stranicama ili kao rezultat upotrebe ili zlobupotrebe naših tekstova ili naših proizvoda.
Ionsko srebro by feniks je prirodan preparat i nije namijenjen dijagnosticiranju, tretiranju, lječenju ili preveniranju bilo koje bolesti.
Navedene informacije namijenjene su isključivo za informativnu i edukatvnu upotrebu i baziraju se na farmakološkim i drugim zapisima, kako iz prošlosti, tako i sadašnjim.
Ne može se izvesti tvrdnja o posebnim pogodnostima koje bi mogle biti rezultat upotrebe bilo kojeg navedenog načina, primjene ili apliciranja Ionskog srebra by feniks.
Tekstovi na ovim stranicama zbirka su informacija koja je u javnoj domeni, te se ne trebaju smarati kao prikaz ili tvrdnje Lidiko d.o.o.
Predlažemo vam da napravite istraživanje o elektrokoloidnom srebru prije nego što prihvatite naše mišljenje ili bilo čije mišljenje kako da brinete za svoje zdravlje.

Ove web stanice i njihov sadržaj zaštićen je Copywright zaštitom 2006-2013 Lidiko d.o.o. i Zakonom o autorskim pravima, te se mogu čitati i preuzimati samo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu i uz napomenu izvora.

NOVOSTI

Error: No articles to display

LIDIKO INFO

Lidiko d.o.o.

Ivlje 34/1
10 000 Zagreb

Mobitel: +385 98 9202 131
Mobitel: +385 91 211 9202
E-mail: feniks.hr{@}gmail.com

INFO

IBAN 7323400091100058455
OIB 01830564530

LIDIKO NEWSLETTER

Prijavite se za Lidiko Newsletter