Ovaj smo prostor osigurali za naše cijenjene korisnike koji žele po načelu: puno ljudi – puno zna, podijeliti  svoja iskustva u primjeni naših proizvoda.

Često nam upit za konkretnu situaciju pošalju i dugogodišnji korisnici, jer iako smo nastojali obuhvatiti čim više informacija o primjeni, tema je obimna i zasigurno smo puno toga propustili navesti. Na ovaj način će korisnici, ali i posjetioci imati mogućnost u bilo koje doba pročitati tuđe iskustvo iz prve ruke, a ono je po našem mišljenju uvijek najdragocijenija informacija.

Unesite komentar

Objavite svoj komentar

0
pravilima korištenja.
 • Korisnik - Vesna

  Lidiko ionsko srebro koristim više od 5 godina. Od prvog dana sve do danas moja obitelj živi mirno tek kad je srebro u kući. Koristimo ga sve zdravstvene tegobe i probleme - upale sinusa, prehlade i viroze, gastritis, zubobolje, gljivice (vaginalne i svakakve druge), opekotine, sve probleme s kožom, očima... Uglavnom, što god da se dogodi, prvo počnemo liječiti sa srebrom. Svimi prijateljima sam ga preporučila i sad su i oni fanovi i koriste ga redovito...
  Osim srebra, moram pohvaliti i ljude u Lidiku koji su zlatni - susretljivi, profesionalni i uvijek spremni na svaki savjet i dogovor.
  Želim vam stoga puno uspjeha u daljnjem radu, jer....trebamo Vas!!!!

 • Korisnik - VEDRANA SUZANIĆ

  Vaše ionsko srebro za deremalnu upotrebu koristim 10-ak dana, za ekceme na rukama koji su vezani uz atopijski dermatitis, a koji mi se redovito pojavljuju u ovo doba godine. Pomoglo je više nego ijedno sredstvo do sada, prirodno ili farmaceutsko.
  Imam zamjerku , ili bolje rečeno, sugestiju koja je vezana uz ambalažu u kojoj se ionsko srebro prodaje.
  Naime, na bočici je navedeno da se treba čuvati najmanje 1 metar od izvora elektromagnetnog zračenja /tv, radio aparat, comp, utičnice,...).
  U Bi&bio u Rijeci prilikom prodaje proizvoda prodavačica to nije napomenula. Možda bi rekla da to i nije njezin posao - i sa time se slažem - međutim, pitanje je i da li je proizvod u prostoru dućana smješten na polici koja je udaljena 1 metar od zračenja.
  Stoga sugestija da se, ako ništa drugo, razmisli o dodatnoj ambalaži, makar to bila obična aluminijska folija u koju bi se bočice dobro zamotale, i dodatneo ubacile u običnu najlon vrećicu (npr. vrećicu za duboko zamrzavanje hrane).
  Hvala na pažnji.
  .

 • Korisnik - Martina

  Više od 5 godina imam problema s crvenim očima. Nakon detaljnih pretraga u bolnici, liječnici bi uvijek zaključili da je uzrok crvenila suhoća očiju.
  Iako sam koristila umjetne suze, stanje se nije poboljšalo. Koristeći ionsko srebro (ultra), crvenilo je potpuno nestalo.

 • Korisnik - Edo

  Zahvaljujući ionskog srebru,ne znam kada sam zadnji put imao neku virozu ili sezonsku gripu kao i upalu grla koja je kod mene bila česta pojava.
  Svima koji nisu probali ionsko srebro,topli preporučujem da počnu koristiti.

 • Korisnik - jmh

  Pozdrav dragi korisnici srebra by feniks.Želim sa vama podijeliti svoje iskustvo.U utorak 06.01.15. moja N(2.5god) dobila temperaturu 38,a u srijedu ujutro i mali N(10mj) zakurio 39.Meni je već u ponedjeljak morala stići pošiljka srebra normal,ali još ni u srijedu nije došla nikakva obavijest,pa sam zvala poštu i rečeno mi je da je srebro tamo i dobro da sam zvala jer bi mi pošiljku u petak poslali natrag,a rečeno mi je da je pošiljka tamo od petka(2.01.15.).Još neznam tko je bio neodgovoran poštar ili gospođa koja radi na pošti.Eto to sam napomenula samo zato da ako kroz tri dana ne dobijete obavijest zovite na poštu.Čim sam donijela srebro odmah sam počela primjenjivati obadvojici dvaput na dan po dva mililitra.Sa srijede na četvrtak u noći obadvojica su imali visoku temperaturu i to dvaput(već me strah doktora jer bi opet dobili sumamed što je maleni pio u roku 3 mj. četiri puta).U panici sam pisala mail gospođi Lidiji kako da ih liječim,a ona mi je ljubazno i brzo odgovorila.Slijedila sam njezine upute i u petak je maleni(10mj) bio bez temperature,a malena(2.5god)je u petak ujutro još imala slabije povišenu temperaturu.U subotu su to bila potpuno zdrava djeca i počeli su normalno jesti.Ja koristim tako da mućkam u ustima jer mi se na 6 donjih zuba povuklo meso.za sad ne vidim neki napredak,ali ima samo par dana da to koristim,pa valjda treba duže vremena.Svekrva ima psorijazu.Tretirali smo samo jedno oboljelo mjesto promjera cca5cm jedanput na dan,pa evo 1.dan-to je bila debela bijela naslaga(debela cca 5mm)5.dan-to je crvena tanka koža koja se oporavlja.Ona naravno i koristi belosalic kremu,ali veli da je ovo napravilo srebro i jako je pozitivno iznenađena ovim rezultatom i nastavlja koristiti.Ja sam se ogrebla na ruci(ne jako,ali bilo je malo krvavo)špricala sam sa srebrom,za tri dana ni traga ničemu od ogrebotine.Zahvaljujem gospođi Lidiji koja me savjetovala.A daljnja iskustva javljam sigurno!

 • Korisnik - Regoč

  Naša obitelj koristi vaše proizvode već skoro 2 godine i svi smo prezadovoljni!
  Djeca adolescenti - nema više akni; supruga rješila candidu; punica upalu mjehura; ja kronični gastritis.
  Ako i šmrcnemo koji puta odmah špricamo u nos i gucnemo malo i niti neznamo što je prehlada :) Preporučili smo mnogim prijateljima i kolegama i svi su jednako oduševljeni.
  Odlični proizvodi za svaku pohvalu i preporuku

 • Korisnik - Vess

  Kupila sam tu jednu bočicu prije cca 2 godine, još mi je ostalo par kapi. Srebro je još u redu, jer sam ga držala na tamnom mjestu. Srebrom sam tretirala žuljeve moga zečeka, to je bio prvenstveni razlog za nabavku srebra. Inače ga prskam u oči jer me peku i pomogne, kao i protiv podočnjaka. Čini mi se da imam neku vrstu konjuktivitisa ili alergiju. Nabavit ću opet specijalno za oči.

 • Korisnik - Davorin Zorko

  ionsko srebro, po osobnome iskustvu, pomaže kod svih nepoželjnih promjena na koži i sluzokoži

 • Korisnik - Branka

  Više od pet godina bezuspješno sam liječila upalu tkiva oko noktiju na rukama. Upale su bile više nego neugodne, bolne, nokti bi mi se zagnojili, a onda i otpali. Nakon toga bih čekala šest mjeseci da nokti ponovo narastu. I onda bi upala ponovo učinila svoje.
  Osim što je bilo neugodno i bolno, bilo je i više nego ružno. Dermatolozi su mi savjetovali svašta i dosta sam novaca trošila na liječenje. Ali ništa nije pomoglo.
  Moja nećakinja poklonila mi je vaše ionsko srebro. Rekla je da probam, da svaki dan špricam ruke i nokte i da budem uporna. Upale su konačno zaustavljene!! Nakon toliko godina ponovo imam zdrave nokte!!
  Više ne mogu zamisliti da u kući nemam ionsko srebro. Preporučila sam ga svim svojim prijateljicama koje su i same iznenađene kako sam konačno riješila svoj zdravstveni problem.
  Hvala vam na tome!!!!!

 • Korisnik - Antonija

  Čestitam na novoj stranici - odlična je! Kao i mogućnost da i mi dodamo koju riječ!
  Meni je ionsko srebro od Lidika donesla snaha i zbog toga ima moju vječnu zahvalnost.
  Devet godina mučila sam se s psorijazom na laktovima i ništa što sam probala nije pomoglo. Najgore je bilo ljeti, ali niti zimi nisam mogla izdržati kad bi me vesta dotakla. I nisam u početku mislila da će mi više išta pomoći, ali sad ga zovem čarobnim napitkom! Moji laktovi danas su kao kod malog djeteta i zato i vi iz Lidika imate moju vječnu zahvalnost. Svaka vam čast na trudu, ljubaznosti, ažurnosti- jednom rječju profesionalnosti!
  Nikada nisam bez ionskog srebra u kući, a niti moji sinovi u svojima. Svi smo prezadovoljni!!!

Učitajte više komentara

NOVOSTI

Novosti

PROLJETNI HELP PAKETI  i  -20% ULTRA 1000 ml      

LIDIKO INFO

Lidiko d.o.o.

Ivlje 34/1
10 000 Zagreb

Mobitel: +385 98 9202 131
Mobitel: +385 91 211 9202
Mobitel: +385 95 211 9202
E-mail: feniks.hr{@}gmail.com

INFO

IBAN 7323400091100058455
OIB 01830564530

LIDIKO NEWSLETTER

Prijavite se za Lidiko Newsletter